Ik ben zo enthousiast over de verbouwing van mijn nieuwe sportstudio. Er is gedurende een aantal weken hard gewerkt aan de opbouw van een gezellige, frisse en bijzonder sfeervolle studio. Met 123m2 binnen en 450m2 buiten, hebben we ruimte zat om mensen te trainen!

Het vinden van een leuke locatie was een lange zoektocht, maar ik ben trots op het resultaat; een gezellige intieme sportstudio aan de Kastelenring 114 te Leidschendam. Eindelijk een geschikte ruimte voor het in 2010 ontwikkelde concept van ”123 A Better Me”.

voor 123-abetterme-studio-leidsenveen

Wie ben ik?

Mijn naam is Kristopher Michael Butler, oftewel Kris. Al jaren werk in de wereld van fysieke gezondheid. Zo gaf ik diverse private- en groepsfitness trainingen op diverse sportscholen, verzorgde ik maandelijkse Kettlebell workshops, en had ik daarnaast een eigen kleine praktijk voor blessurebehandeling en revalidatie. Sinds 2010, na mijn opleidingen bij ”Overload Worldwide” ben ik tevens gestart als all-round Personal Trainer.

Al meer dan 15 jaar ligt mijn passie bij het trainen. Niet alleen zelf trainen maar vooral ook het trainen en adviseren van anderen. Mijn passie is ontstaan in mijn geboorteland Canada, en dan vooral voor de vechtsport en vechtkunst. Op mijn 17e verhuisde ik van Canada naar Amerika voor een ‘internship’ waar ik 3 jaar lang intensief verschillende vechtsporten beoefende en veel bezig was met fitness en avontuurlijke vaardigheden. Vanaf 2003 ben ik woonachtig in Nederland en werk ik ook hier als vechtsport/fitness instructeur, en nu ruim 5 jaar voornamelijk als Personal Trainer.

Je begrijpt hoe enthousiast en blij ik ben dat mijn droom nu werkelijkheid is geworden; dat ik na alle omzwervingen die ik heb gemaakt eindelijk een eigen plek heb, waar ik mijn passie en alle opgedane kennis en ervaring kan uitdragen. 🙂

Een van de uitspraken van “123 A Better Me” is dat we mensen helpen een ”betere versie van zichzelf te worden”, oftewel er beter uitzien, zich beter voelen, beter kunnen denken en presteren etc.…… Teveel mensen kampen vandaag de dag met neerslachtigheid of een tekort aan zelfvertrouwen vanwege bijvoorbeeld overgewicht, of hebben lange tijd last van fysieke klachten en weinig vitaliteit. In de geweldige ruimte die ik nu tot mijn beschikking heb en met alle ervaring die ik heb opgedaan en effectieve doelgerichte ’tools and tricks’ die ik door de jaren heen heb geleerd, kunnen wij daar samen zeker verandering in brengen!

Gaande weg zal zowel de studio als ‘onze menukaart’ blijven veranderen; maar de verbouwing is grotendeels af en de basis om goed van start te kunnen is klaar. Ben jij geïnteresseerd in personal training of in de regio Leidschendam op zoek naar een Personal Trainer die weet hoe jij je doelen kunt bereiken? Neem dan nu contact met ons op (info@123abetterme.nl) en kom gezellig langs voor een vrijblijvend gesprek of een GRATIS proeftraining.

Tot gauw!

Kristopher