OVER 123 A BETTER ME

OVER 123 A BETTER ME

123 A Better Me” is een betrokken en passievolle sportstudio voor de volgende dingen:

1. Vechtkunst & Avontuur
2. Fitness & Welzijn
3. Life succes & Learning

Wie ben ik?

Mijn naam is Kristopher Michael Butler, oftewel Kris. Al meer dan 20 jaar ligt mijn passie bij vechtsport, fitness en het trainen en adviseren van anderen.

Zo gaf ik privé-en groepsfitness trainingen, en groeps-vechtsport trainingen op diverse sportscholen en had ik daarnaast een eigen kleine praktijk voor blessurebehandelingen en revalidatie op basis van mylogenics en medische fitness.

Ik ben gespecialiseerd in Kettlebell Workshops en na mijn opleidingen bij “Overworld Worldwide” ben ik in 2010 ook gestart als all-round Personal Trainer (PT)

Daarnaast blijf ik altijd bezig met het verder ontplooien van mijn kennis op het gebied van een gezonde lifestyle.

Mijn passie is dat ik mensen helpen een “betere versie van zichzelf te worden”, oftewel zich gezond voelen, sterker worden en er beter uitziet.  Nog genoeg mensen kampen vandaag de dag aan een tekort aan zelfvertrouwen vanwege bijvoorbeeld overgewicht, of hebben lange tijd last van fysieke klachten en weinig vitaliteit.  Maar dit komt vooral door gebrek aan kennis en motivatie.

Bij “123 A Better Me” heb ik de kennis die ik graag overdraag en zorg ik samen de klant voor de gewenste verandering; want ik ben er van overtuigd dat alles bij jezelf begint.

Ben jij geïnteresseerd in sporten voor het behalen van je persoonlijke doelstellingen? Of heb je iemand nodig met wie je samen die persoonlijke doelstellingen bepaald?

Neem dan nu contact met mij op (info@123abetterme.nl) en kom  gezellig langs voor een vrijblijvend gesprek of een GRATIS proeftraining.

Tot gauw!

Kris

A Better Me… voor een Better You!

Heb je een vraag?

    Voornaam (verplicht)

    Emailadres (verplicht)

    Bericht