3 Proeflessen voor 15 euro!

Speciaal om kennis te maken met “123 A Better Me” bieden we je de mogelijkheid 3 groepslessen te volgen voor slechts € 15,-. De lessen zijn gevarieerd en veelzijdig en bieden een complete workout voor elk niveau. “123 A Better Me” kenmerkt zich door alleen met kleine groepen te werken en veel persoonlijke aandacht te geven waardoor het maximale resultaat wordt behaald. Kom eens langs op deze gezellige sportstudio in Leidschendam en begin vandaag door je aan te melden voor deze trainingen!

Klik hier voor meer informatie

Small Group Fitness

(max 6 personen)
Deze training is een intensieve en persoonlijke workout van 2 tot maximaal 6 personen, waarbij we aan de slag gaan met gewichtsstangen, dumbells, gewichtsschijven, kettlebells, pulleys, enz. Je gaat veel leren over fitness training,waar onder de “BIG FIVE”: Deadlift, Bench press, Squat, Overhead Press, en Pull up… ook over het bijhouden van trainingsdata en werken met “progressive overload”.
Klik hier voor meer informatie
Klik hier voor meer informatie

Better Body Bootcamp

(max 12 personen)
‘Better Body Bootcamp’ is een intensieve outdoor groeps-workout van 3 tot 12 mensen. Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van de “Kettlebell”, maar ook van andere trainingsvormen; denk met name aan eigen lichaamsgewicht, sleeën, battle ropes, banden, en nog veel meer.
Klik hier voor meer informatie
Klik hier voor meer informatie

Fight Sport Fitness

(max 10 personen)
Deze training is zeer geschikt voor mensen wie graag aan hun uithoudingsvermogen wil werken, ook weerbaarheid en lenigheid.
Klik hier voor meer informatie